Vergaderruimtes

Reserveer nu en ontdek de perfecte locatie voor vergaderingen, evenementen, workshops of presentaties.

Via het Klein HandelsGebouw kun je verschillende ruimtes reserveren. De vergaderruimtes bevinden zich in de Flakkeesche Drukkerij, schuintegenover het KHG. Van een coachingsruimte tot een grote vergaderruimte. Alle ruimtes hebben een professionele uitstraling. Functioneel, met een creatieve energie, mede dankzij een aantal lokale ondernemers. In het hele gebouw vind je uitmuntende selfservice. Uiteraard regelen wij de randvoorwaarden en helpen we graag!

 

 

 

Grote vergaderruimte

De grote vergaderruimte ligt vlakbij (in de Flakkeesche Drukkerij – Voorstraat 15) en is ideaal voor meetings, vergaderingen of trainingen (15 – 20 personen). Je kunt de ruimte inrichten zoals je wilt, met tafels of zonder.

Gebruik van de grote vergaderruimte met maximaal 12 personen kost 25 euro per uur. Bij meer personen komt er €2,50 per persoon per uur bovenop. Ook te combineren met de kleine vergaderruimtes.

 

 

Kleine vergaderruimtes

Wij hebben een vergaderruimte tot 6 personen, ideaal voor coach- en een-op-een gesprekken.

Gebruik van een kleine vergaderruimte kost 12 euro per uur.

 

 

Faciliteiten

Bij het gebruik van onze ruimtes is inbegrepen: wifi, flip-over, beamer, koffie/thee en water. Dit alles zonder extra kosten.

Servies hebben wij in huis. Catering kun je regelen bij bijvoorbeeld BijElles, Soof catering en Brasserie DOK16. Bakkerij van Helden en de Plusmarkt zijn op loopafstand. En voor de lekkere trek: we hebben een loempiakar als buren!