Vergaderruimtes

Reserveer nu en ontdek de perfecte locatie voor vergaderingen, evenementen, workshops of presentaties.

In het Klein HandelsGebouw kun je verschillende ruimtes reserveren. Van een coachingsruimte tot een hele verdieping of meerdere verdiepingen, afhankelijk van wat het doel van jouw bijeenkomst is. Alle ruimtes hebben een professionele, laagdrempelige uitstraling. Geen opsmuk. Wel functionaliteit, met een creatieve energie, mede dankzij een aantal lokale ondernemers en kunstenaars. In het hele gebouw vind je uitmuntende selfservice. Uiteraard regelen wij de randvoorwaarden en helpen we graag!

 

 

 

Grote vergaderruimte

De grote vergaderruimte op de tweede verdieping  is ideaal voor meetings, vergaderingen of trainingen (15 – 20 personen). Je kunt de ruimte inrichten zoals je wilt, met tafels of zonder.

Gebruik van de grote vergaderruimte met maximaal 12 personen kost 25 euro per uur. Bij meer personen komt er €2,50 per persoon per uur bovenop. Ook te combineren met de kleine vergaderruimtes.

 

 

Middelgrote vergaderruimte

De middelgrote vergaderruimte op de eerste verdieping  is ideaal voor meetings, vergaderingen of trainingen en workshops (tot 8 personen). 

Gebruik van de middelgrote vergaderruimte met maximaal 8 personen kost 20 euro per uur. Ook te combineren met de kleine vergaderruimtes.

 

 

Kleine vergaderruimtes

Wij hebben vergaderruimtes tot 4 personen, ideaal voor coach- en een-op-een gesprekken. De twee kleine ruimtes op de eerste verdieping zijn zonder raam naar buiten en voorzien van airconditioning. 

Gebruik van een kleine vergaderruimte kost 12 euro per uur.

 

 

Etage

Bijeenkomsten in een mooie een gezellige setting, ideaal voor bedrijfsevenementen, groepsbijeenkomsten of gezellige borrels. Wij werken samen met monumentaal buurpand De Doele.

Neem bij grotere groepen contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Faciliteiten

Bij het gebruik van onze ruimtes is inbegrepen: wifi, flip-over, beamer, koffie/thee, water en trainingsmateriaal. Dit alles zonder extra kosten.

Servies hebben wij in huis. Catering kun je regelen bij bijvoorbeeld BijElles, Soof catering en Brasserie DOK16. Bakkerij Koese en de Albert Heijn zijn op loopafstand. Op woensdag biedt de markt allerlei lekkers. En voor de lekkere trek: we hebben een snackbar als buren!