Vergaderen in Middelharnis

Welkom bij Klein Handelsgebouw Middelharnis, uw ideale locatie voor kleinschalige vergaderingen op het eiland Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland. Gelegen in een karakteristiek pand dat historie en moderniteit moeiteloos combineert, biedt onze vergaderruimte een praktische en functionele omgeving voor uw zakelijke bijeenkomsten. Of u nu een strategische sessie, een brainstorm of een kleine workshop organiseert, onze vergaderruimte is perfect uitgerust voor maximaal 5 personen.

Historische sfeer en moderne gemakken

Ons pand ademt historie met zijn hoge plafonds, originele houten balken en sfeervolle bakstenen muren. Deze authentieke details creëren een unieke ambiance die bijdraagt aan een productieve en inspirerende werkomgeving. Hoewel de vergaderruimte zelf niet authentiek is, is deze ontworpen met functionaliteit en comfort in gedachten. U kunt rekenen op moderne voorzieningen zoals snelle wifi, een flatscreen-tv voor presentaties en comfortabele zitplaatsen.

Centraal gelegen in Middelharnis, Zuid-Holland

Het Klein Handelsgebouw ligt in het hart van Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland. Uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Onze centrale locatie maakt het eenvoudig om diverse eetgelegenheden, winkels en parkeervoorzieningen te bereiken. Zo kan uw bijeenkomst zowel efficiënt als aangenaam verlopen. Vergaderen in Middelharnis is nog nooit zo aantrekkelijk geweest met onze vergaderruimtes. Voor bijzondere vergaderlocaties in Zuid-Holland bent u bij ons op de juiste plek.

Perfect voor kleine groepen

Onze vergaderruimte is speciaal ontworpen voor kleine groepen tot maximaal 5 personen. Dit maakt het de ideale locatie voor intieme vergaderingen waar persoonlijk contact en effectieve communicatie centraal staan. De vergaderruimte is flexibel in te richten en voorzien van alle benodigde faciliteiten om uw vergadering soepel te laten verlopen.

Catering

Om uw vergadering compleet te maken, bieden wij verschillende cateringopties aan. Van koffie en thee met verse lekkernijen tot uitgebreide lunches, wij zorgen ervoor dat uw gasten niets tekortkomen. Voor vergaderruimtes in Middelharnis met uitgebreide service zit u bij ons goed.

Gratis reserveren: boek vandaag nog uw vergaderruimte

Ervaar zelf de unieke sfeer en de uitstekende faciliteiten van het Klein Handelsgebouw. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw vergaderruimte te reserveren. Ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw bijeenkomst in een karakteristiek pand.

Uithangbord Klein Handelsgebouw Middelharnis

De vergaderruimte

Tot 5 personen, ideaal voor coaching en één-op-één gesprekken.

De Buitenruimte

Tot 8 personen, ideaal voor meetings en trainingen. Voorzien van eigen faciliteiten zoals: keuken met koffiezetapparaat, televisie, whiteboard, airconditioning en de mogelijkheid voor een heerlijke lunch.
Interesse in een kantoorruimte? Bel of mail Michiel.

Interesse in een kantoorruimte? Bel of mail Michiel.

Op zoek naar een kantoorruimte, vergaderruimte of een tijdelijke oplossing? De mogelijkheden zijn eindeloos.