Onze locaties

Het Klein HandelsGebouw huisvest bedrijven van elke omvang in karaktervolle gebouwen met een unieke geschiedenis, gelegen in het hart van de stad, dicht bij de horeca, winkels en parkeermogelijkheden. De locaties beschikken over een onderscheidende identiteit, die een nieuw leven is ingeblazen, variërend van leegstaande kantoorgebouwen tot historische panden. Al onze panden hebben een uniek karakter die u als ondernemer motiveren.

Dankzij de veelzijdigheid van de beschikbare ruimtes biedt het Klein HandelsGebouw bedrijven de mogelijkheid om binnen het gebouw te groeien of te downsizen. Of het nu gaat om een ruimte voor een uur, een dagdeel of een specifiek moment in de week, wij staan ook voor deze ondernemers klaar! Ondernemers kunnen elkaar binnen onze gebouwen ontmoeten en zo hun netwerk vergroten.

KHG Dongen

De kantoorvestiging kenmerkt zich door het klassieke glas-in-lood en de gedetailleerde gevel, wat zorgt voor een authentieke uitstraling.

KHG Middelharnis

Van een vervallen koetshuis tot een volledig gemoderniseerd kantoor. Tegenwoordig huisvest dit karaktervolle pand diverse bedrijven, elk met hun eigen kantoorruimte.

KHG Middelharnis

De Flakkeesche Drukkerij biedt ondernemers een unieke kantoorruimte op een bijzondere locatie.