Onze kantoren

Het Klein Handelsgebouw huisvest bedrijven van elke omvang in karaktervolle gebouwen met een unieke geschiedenis, gelegen in het hart van de stad, dicht bij de horeca, winkels en parkeermogelijkheden. De locaties beschikken over een onderscheidende identiteit, die een nieuw leven is ingeblazen. Al onze panden hebben een uniek karakter die u als ondernemer motiveren.

Dankzij de veelzijdigheid van de beschikbare ruimtes biedt het Klein Handelsgebouw bedrijven de mogelijkheid om binnen het gebouw te groeien of te downsizen. Of het nu gaat om een ruimte voor een uur, een dagdeel of een specifiek moment in de week, wij staan ook voor deze ondernemers klaar! Ondernemers kunnen elkaar binnen onze gebouwen ontmoeten en zo hun netwerk vergroten.

Kantoorruimte huren Middelharnis

Dit kantoor is gevestigd aan de Voorstraat in een prachtig monumentaal pand. Wij bieden de ideale locatie voor ondernemers en organisaties die op zoek zijn naar een kantoor of kantoorruimte in Middelharnis.

Kantoorruimte huren Dongen

De kantoorvestiging kenmerkt zich door het klassieke glas-in-lood en de gedetailleerde gevel, wat zorgt voor een authentieke uitstraling.