Kantoorruimte nodig op Goeree-Overflakkee?

Zzp’er en ben je toe aan een eigen ruimte? De behoefte aan een inspirerende werkomgeving met gelijkgestemde professionals? Het Klein HandelsGebouw heeft als missie een community te vormen van lokaal betrokken professionals. Wij bieden een diversiteit aan werkplekken. Professioneel, sfeervol en laagdrempelig, maar functioneel. Een omgeving waarin jij als professional je business kunt laten groeien. Het KHG is gevestigd in Middelharnis, op Goeree-Overflakkee. Geen files, geen stress, gratis parkeren.

Kantoorruimte 1: 20 m2 en kost 500 euro per maand, incl. koffie, internet en servicekosten (excl. btw en schoonmaakkosten). (VERHUURD)

Kantoorruimte 2: 15 m2 en kost 375 euro per maand, incl. koffie, internet en servicekosten (excl. btw en schoonmaakkosten). (VERHUURD)

Kantoorruimte 3: 38 m2 en kost 950 euro per maand, incl. koffie, internet en servicekosten (excl. btw en schoonmaakkosten). (VERHUURD)

Kantoorruimte 4: 65 m2 en kost 1650 euro per maand, incl. koffie, internet en servicekosten (excl. btw en schoonmaakkosten). (BESCHIKBAAR PER 1 FEB 2020)

 

Vaste werkplek op de begane grond

Op de begane grond zijn verschillende ondernemers al hard aan het werk om hun business te laten groeien. Telefoontjes plegen en bezoekers ontvangen, is geen probleem. De één is vijf dagen per week aanwezig, de ander is er één dag per week. Je kunt bij ons terecht als eenmanszaak, maar zeker ook als je enkele medewerkers hebt. Verscheidenheid en flexibiliteit vinden we belangrijk. Aan jou de keus. Kies voor een vaste werkplek met onbeperkt toegang voor 199 euro per maand, en je hebt je vaste werkplek met beeldscherm. 40 uur per week of slechts een paar uur per week? Jij bepaalt wanneer je komt. Met ‘onbeperkt flexen’ mag je iedere dag komen werken, wanneer het jou uitkomt, voor 159 euro per maand. Lekker flexibel!

Zorgeloos ondernemen

Welke ruimte je voorkeur ook heeft, er is altijd gratis koffie, thee en Wi-Fi (de primaire levensbehoeftes). We helpen je natuurlijk graag. Heb je voor een vergadering een flip-over of beamer nodig? Geen probleem. Jij regelt je zakelijke activiteiten, in goed overleg regelen wij de rest.

Kom vrijblijvend kijken in het KHG

Geïnteresseerd in een kantoorruimte voor jezelf of een vaste werkplek? Vul onderstaand formulier in en we maken graag een afspraak met jou voor een bezichtiging. Uiteraard 100% vrijblijvend.

Wat is je bedrijfsnaam?

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

Wat is je telefoonnummer?

Opmerkingen