Kantoorruimte nodig op Goeree-Overflakkee?

Zzp’er en ben je toe aan een eigen ruimte? De behoefte aan een inspirerende werkomgeving met gelijkgestemde professionals? Het Klein HandelsGebouw heeft als missie een community te vormen van lokaal betrokken professionals. Wij bieden een diversiteit aan werkplekken. Professioneel, sfeervol en laagdrempelig, maar functioneel. Een omgeving waarin jij als professional je business kunt laten groeien. Het KHG is gevestigd in Sommelsdijk, op Goeree-Overflakkee. Geen files, geen stress, gratis parkeren.

Kantoorruimte voor jezelf + max. 3 medewerkers

Op de 1e verdieping hebben we drie kantoorruimtes beschikbaar. De ruimtes hebben ramen rondom zodat er veel licht naar binnen komt.  Deze ruimtes zijn ideaal als jouw eigen kantoorruimte, maar ook coaching- en één-op-één gesprekken. Vestig jij je headquarter in het KHG? Jouw werkplek, met jouw bureau, stoel, monitor en opbergruimte.

Kantoorruimte 1: 14 m2 en kost 350 euro per maand, incl. koffie, internet en de rest.

Kantoorruimte 2: 14 m2 en kost 350 euro per maand, incl. koffie, internet en de rest.

Kantoorruimte 3: Gereserveerd

Vaste werkplek op de begane grond

Op de begane grond zijn verschillende ondernemers al hard aan het werk om hun business te laten groeien. Telefoontjes plegen en bezoekers ontvangen, is geen probleem. De één is vijf dagen per week aanwezig, de ander is er één dag per week. Je kunt bij ons terecht als eenmanszaak, maar zeker ook als je enkele medewerkers hebt. In dat geval kun je een complete tafel voor 450 euro per maand gebruiken. Verscheidenheid en flexibiliteit vinden we belangrijk. Aan jou de keus. Kies voor een vaste werkplek met onbeperkt toegang voor 199 euro per maand, en je hebt je vaste werkplek met beeldscherm. Laptop aanpluggen en werken maar. 40 uur per week of slechts een paar uur per week? Jij bepaalt wanneer je komt. Met ‘onbeperkt flexen’ mag je iedere dag komen werken, wanneer het jou uitkomt, voor 159 euro per maand. Lekker flexibel!

Wist je dat je als flexer een aantal uur per maand gratis gebruik mag maken van de vergaderfaciliteiten in het KHG?

Zorgeloos ondernemen

Welke ruimte je voorkeur ook heeft, er is altijd gratis koffie, thee en Wi-Fi (de primaire levensbehoeftes). We helpen je natuurlijk graag. Heb je voor een vergadering een flip-over of beamer nodig? Geen probleem. Jij regelt je zakelijke activiteiten, in goed overleg regelen wij de rest.

Kom vrijblijvend kijken in het KHG
Geïnteresseerd in een kantoorruimte voor jezelf of een vaste werkplek op de begane grond? Vul onderstaand formulier in en we maken graag een afspraak met jou voor een bezichtiging. Uiteraard 100% vrijblijvend.

Waar wil je gaan ondernemen?

Wat is je bedrijfsnaam?

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

Opmerkingen